понеділок, 5 березня 2018 р.

Розширене засідання науково-методичної ради


         Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.
  03 березня 2018 року відбулось розширене засідання науково-методичної ради методичного центру відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької ради, під час якого вчителі громади, які претендують на підтвердження та встановлення вищої кваліфікаційної категорії та педагогічних звань, презентували свій досвід роботи. Цьогоріч 16 педагогів та 1 вихователь ознайомили своїх колег, членів атестаційної комісії та науково-методичної ради з своїми напрацюваннями, популяризували свій досвід роботи та ознайомили з своїми результатами та результатами і досягненнями своїх учнів, вихованців.
     Під час обговорення члени методичної ради цікавились думкою педагогів щодо покращення освітнього процесу, організації роботи початкової ланки в умовах Нової української школи,  розвитку комунікативних навичок, толерантності учнів та вихованців, їхньої участі у професійних конкурсах .

Немає коментарів:

Дописати коментар