середа, 13 грудня 2017 р.

Круглий стіл вихователів Вербецького ДНЗ "Дзвіночок" та вчителів початкових класів Вербецької ЗОШ І-ІІ ступенів

12 грудня 2017 року на базі Вербецького ДНЗ «Дзвіночок» відбулось засідання вихователів ДНЗ та вчителів початкових класів Вербецької ЗОШ І-ІІ ступенів на тему: «Художньо-естетичний розвиток дітей».
Співпраця цих педагогічних колективів -це добра традиція зустрітись та поділитись досвідом, враженнями, планами. 
Зустріч розпочалась із фотопрезентації «Результативність співпраці педагогів Вербецького ДНЗ "Дзвіночок" та Вербецької ЗОШ І-ІІ ступенів».

Далі розглядалось питання «Наступність і результативність освітнього процесу в початковій школі. Переваги та недоліки програм «Дитина» та «Впевнений старт». Порівняльний аналіз провів вчитель Пасічник А.М., адже він мав можливість навчати дітей у першому класі, які готувались до школи як за програмою «Дитина»  так і  за програмою «Впевнений старт».
Художньо-естетична діяльність задовільняє потребу дітей у самовиявленні і є одним із найулюбленіших занять. Тому у 2017-2018 навчальному році одним з пріорітетних напрямів співпраці ДНЗ і ЗОШ було обрано «Художньо-естетичний розвиток дітей». На базі Вербецького ДНЗ «Дзвіночок» провели обговорення образотворчої діяльності. А  на базі Вербецької ЗОШ І-ІІ ступенів планується провести обговорення музичної діяльності дітей та сучасні твори
художньої літератури.
Для психологічного розвантаження педагогів була зроблена колективна робота «Жива лялька».



Немає коментарів:

Дописати коментар