середа, 30 жовтня 2019 р.

 30 жовтня 2019 року відбулася нарада для керівників ЗЗСО та ЗДО.

На порядок денний були винесені такі питання:
1.     Співпраця з районним ІРЦ в організації корекційно-розвивальної роботи та соціально-психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами як запорука ефективного впровадження інклюзивної освіти, відповідь на яке дала в.о. директора районного Кам’янець-Подільського інклюзивно-ресурсного центру Кам’янець-Подільської районної ради        Стрільчук Н.В. Своїм досвідом роботи в інклюзивному середовищі поділилися психолог Гуменецького ліцею Демецька І.О. та асистент вчителя Гуменецького ліцею Мандзіровська Т.О.
2.     Про досвід ЗДО щодо забезпечення вільного розвитку та самореалізації вихованців розповіла методист з дошкільної освіти Пиж Л.І. Скрибанова К.А., завідувач Лисогірським ДНЗ «Перлинка»
та Жовтонога О.М., завідувач ДНЗ «Білочка» ознайомили з власними методами роботи з дошкільниками.
3.     Про організацію харчування в закладах освіти громади доповіли представники Держпродспоживслужби Чайковський О.А., заступник начальника, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Сеник В. М., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів  Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Вони проаналізували основні аспекти перевірки в ЗЗСО та ЗДО Гуменецької ОТГ та надали корисні поради. Співдоповідачами у цьому питанні були Коваль І.А., заступник директора з виховної роботи  Заліського-2 НВК у складі ЗОШ І-ІІІ ступенів та ДНЗ та Чистяк О.О., педагог-організатор Голосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які розповіли про організацію харчування у своїх навчальних закладах.
4.     Про підготовку закладів освіти громади до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року виступив Кочмарук А.В., інженер відділу.
Багато інших питань було розглянуто у  виступах начальника відділу Срібняк Л.О., головного спеціаліста відділу Колісник В.В., методиста з початкової освіти Стефанюк О.М., методиста з предметів філологічного циклу Шпиндюк А.В. та директора ДЮСШ „Лідер” Дорожа О.В.



Немає коментарів:

Дописати коментар