понеділок, 25 березня 2019 р.

Триває виїзний семінар-практикум керівників ЗДО

З 19 березня продовжили свою роботу семінари-практикуми керівників ЗДО на тему «Стратегія розвитку дошкільної освіти».
Керівники закладів Петрик Г.В.,    Скрибанова К.А. презентували стратегії розвитку підпорядкованих їм закладів дошкільної освіти з  мішаними  групами. Вихователь Абрикосівського ЗДО Гринжук В. П. провела інтегроване заняття з математики. В Лисогірському  ЗДО  було одночасно проведено семінар для вихователів та семінар-практикум для завідувачів. Вихователь Містка М. С. провела заняття  художньо-естетичного напрямку на тему «Тетралізована діяльність», під  час  якого вихованці виготовляли атрибути до казки «Ріпка», а  згодом демонстрували театральні здібності. Вихователь Цвинтарна О. М.  провела майстер-клас для учасників семінару.
21 березня 2019 року активно продовжився третій етап виїзного семінару-практикуму. Завідуючі Воронюк А. М. та Люзняк Л. І. презентували стратегії розвитку  закладів. Учасники семінару відвідали заняття у Пудловецькому ДНЗ "Подорож у країну чистоти", яке провела  вихователь Клівіцька А. І. Також учасники семінару відвідали заняття гуртка з англійської мови, керівником якого є Алла Михайлівна  Тарнавська. Учасники семінару отримали гарні враження від роботи.
Заключним етапом виїзного семінару-практикуму 25 березня стало відвідування ДНЗ «Малятко» с. Сахкамінь (завідуюча Трохимчук С. П.) та ДНЗ «Білочка» с. Нігин (завідуюча Жовтонога О. М.).   Учасники семінару відвідали заняття в Сахкамінському ДНЗ, яке провела вихователь Остафійчук Ліана Миколаївна з пошуково-дослідницької діяльності. В Нігинському ДНЗ було проведено два інтегровані заняття, які провели вихователі Басіста Л. Ф. та Козак Л. Г. з екологічного напрямку.
Учасники семінару щиро дякували начальнику відділу освіти, КСіТ Срібняк Л. О.  та методичному центру за організацію таких семінарів для завідувачів.






Немає коментарів:

Дописати коментар