пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Семінар у Голосківському ДНЗ



 

Сьогодні гурткова робота у ЗДО є самостійною додатковою організаційною формою освітнього процесу. Її мета ‒ задовільнити потребу й цікавість дитини до певного виду діяльності, розвивати її природні задатки, загальні та спеціальні здібності, активізувати дитячу творчість та своєчасно виявляти обдарованість. З цією метою на базі Голосківського ЗДО «Берізка» 3 травня 2018 року відбувся семінар вихователів на тему: «Роль гурткової роботи для всебічного розвитку особистості дошкільників», на який було запрошено начальника відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради Срібняк Лілію Олексіївну, старосту села Голосків Манзюк Євгену Іванівну, директора ЗОШ І-ІІІ ступенів Купчанко Світлану Борисівну, методиста дошкільної освіти Пиж Ларису Іванівну та вихователі ЗДО громади.
В ході семінару було показано роботу гуртка з англійської мови «Граючись вчимося», керівником якого є вчитель англійської мови Голосківської ЗОШ Тарнавська Алла Михайлівна. 
Алла Михайлівна продемонструвала, що англійська для дітей дошкільного віку може бути веселим та нескладним заняттям. Дітки у вигляді гри називали англійською тварин, пори року, одяг, продукти харчування.
Крім того, учасники семінару завдяки порадам Данькової Алли Анатоліївни дізналися основні секрети про лікарські рослини, які згодом мали можливість застосувати на практиці в процесі виготовлення  народної іграшки ляльки-мотанки під керівництвом Качур Катерини Іванівни.
Семінар у Голосківському ЗДО справив позитивне враження на гостей та залишив багато хороших емоцій та відгуків, зокрема про роботу згуртованого колективу та керівника – Люзняк Людмили Іванівни.
Фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1cnNcmdFLq_ar0E-KLWi8oX-QYHz6Xrg1?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар