четвер, 19 квітня 2018 р.

Семінар учителів німецької мови


В рамках Українсько-німецького року мов 18 квітня 2018 року на базі Сахкамінської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся семінар-практикум учителів німецької мови, на який завітали начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Срібняк Лілія Олексіївна, методист філологічних дисциплін Шпиндюк Анна Василівна та учителі шкіл громади.
Привітно зустріли гостей та познайомили зі школою учні та учителі Сахкамінської ЗОШ.
Учасники семінару мали змогу віртуально відвідати столицю Німеччини – Берлін, оглянути його визначні памятки та дізнатися багато нових цікавих фактів на відкритому уроці у 8 класі, який провела учитель іноземної мови Загородня Марина Василівна.
Після уроку відбулося обговорення, під час якого методист           Шпиндюк А.В. виступила з актуальним питанням вивчення німецької мови як першої та другої іноземної у закладах загальної середньої освіти та разом із учителями розглянули та проаналізували зразки вправ, які можна використовувати на уроках німецької мови як другої іноземної після англійської.
На завершення семінару учні підготували виховний захід «Aschelputtel» («Попелюшка»), який подарував глядачам позитивні емоції та яскраві враження.
Учасники семінару поділилися свої власним досвідом та перейняли нові цікаві ідеї.



Немає коментарів:

Дописати коментар