четвер, 1 лютого 2018 р.

31.01.2018р. проведено інструктивно-методичну нараду


          За ініціативи методичного центру відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради  31 січня на базі Гуменецького НВК проведено інструктивно- методичну нараду для директорів, заступників директорів та вчителів початкових класів громади, які будуть навчати дітей 1 класу з 01.09.2018 року.
       Голова методичного об’єднання вчителів початкових класів громади Білоус С.Т. окреслила завдання щодо діяльнісних методів навчання та викладання у Новій українській школі.
       Директор Гуменецького НВК Пазюк Л.О. та заступник директора Монько Є.П. розповіли про практичну сторону впровадження Нової української школи, поділившись досвідом, оскільки брали участь у обласному семінарі з проблем реалізації Концепції Нової української школи та відвідали уроки в пілотній школі № 3 міста Кам’янця – Подільського.

  Учасники інструктивно-методичної наради за участю начальника відділу освіти Лілії Срібняк, головного спеціаліста відділу Вікторії Колісник, завідуючої методичним центром Наталії Луцик та методиста з початкової освіти Оксани Стефанюк  обговорили проекти Типових освітніх програм для початкової школи, засоби навчання та міжпредметну інтеграцію.
Додаткові матеріали можна переглянути за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/1ef1j_09NYvKdA9NEPmV-YC9McQ37CAMJ?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар